Prijave na šesti seminar Uspešno poslovno življenje so že v teku.Seminar bo potekal v soboto, 10. marca 2018 v Ljubljani.Več informacij o poteku seminarja in možnostih prijave najdete v rubriki Dogodki ali na www.uspesno.si.Na seminar se lahko prijavite tukaj.  Prisrčno vabljeni! 
Prijave na peti seminar Uspešno poslovno življenje so že v teku.Seminar bo potekal v soboto, 18. novembra 2017 v Ljubljani.Več informacij o poteku seminarja in možnostih prijave najdete v rubriki Dogodki ali na www.uspesno.si.Na seminar se lahko prijavite tukaj.  Prisrčno vabljeni! 
Prijave na naslednji seminar Uspešno poslovno življenje so že v teku.Seminar bo potekal v soboto, 27. maja 2017 v Ljubljani. Podrobnosti o seminarju in prijavah v rubriki Dogodki
PRISRČNO VABLJENI NA NASLEDNJI SEMINAR USPEŠNO POSLOVNO ŽIVLJENJE!Lahko si zabeležite datum in rezervirate soboto 12. novembra 2016. Več podrobnosti na www.uspesnoposlovnozivljenje.com.
Nekaj novosti v portalu        28. avgust 20161. Članski kotiček:   Povejte kaj ostalim članom ali podelite sliko / videoKo se prijavite v svoj profil, se odpre takoimenovani članski kotiček, kjer lahko vsi člani delijo svoja razmišljanja in druge zanimive...
V jesenskem času pripravljamo nov seminar Uspešno poslovno življenje. Več informacij bo na voljo na naši spletni strani in facebook strani.
Prihaja nov spletni portal Kristjan v poslu. Pridružite se in se povežite z ostalimi kristjani v poslovnem svetu ali poiščite izvajalca oziroma storitve, ki jih potrebujete. Za vsa dodatna vprašanja je vam na voljo uredništvo portala.