Ingrid Pečnik

070827160
Binkoštna cerkev Emanuel - Maribor
Podravska

Moja podjetja

Krščansko društvo SEJATI-HARVEST
Prodaja krščanskih izdelkov, Organizacija delavnic in predavanj, izvajanja terapij z medicinskim aparatom Bioptron
Bazoviška ulica 8
2000 Maribor
Slovenia
070827160
OBMOČJE DELOVANJA:
  • Cela Slovenija
  • Izven Slovenije
OPIS PODJETJA

Pozdravljeni,

moje ime je Ingrid Pečnik in sem predsednica društva.

Osnovni namen društva je, da na čim bolj enostaven način približamo in širimo Božjo besedo ljudem.

Marsikje je namreč Bog nekaj ali nekdo, ki spada samo v cerkev ali za domače zidove, vendar je Bog del našega vsakdanjika- od ranega jutra do poznega večera in na vsakem našem koraku.

Zato se mi je pred leti porodila želja, da delim Božjo besedo na preprost način tudi z drugimi.  Želim, da ljudje skozi način življenja kristjana spoznajo, da smo prav tako ljudje s težavami in grehi.

 Društvo ima za izvedbo aktivnosti, namenjene različne vire financiranja- prodajo krščanskih izdelkov, donacije, ter izvedbo terapij z medicinskim aparatom Bioptron (alternativni način zdravljenja). 

Člani društva bodo ob včlanitvi deležni PAKETA DOBRODOŠLICE in stalnih ugodnosti. Člani bodo prav tako deležni popusta pri nakupu krščanskih izdelkov na stojnici ali preko spletne prodaje.

V okviru društva, bomo organizirali delavnice in predavanja na področju osebne in duhovne rasti. 

Delavnice in predavanja, ki bodo organizirana v sklopu društva, bodo namenjena tako mlajši kot starejši populaciji. Predavatelji, s katerimi bo društvo sodelovalo, bodo skrbno izbrani v krščanskem duhu. Ena takšnih predavateljic je organizatorka delavnic Nena Dautanac, DRUGAČEN NI NAPAČEN, ki s svojimi delavnicami motivira tako delavce kot vodje v podjetjih.

V društvu znanje cenimo, zato želimo tudi vabljenim predavateljem zagotoviti kritje stroškov z izvedbo predavanj in delavnic.

Veseli bomo tudi vsake finančne pomoči-donacije, saj le to zagotavlja sredsteva za nemoteno organiziranje predavanj pri širjenju preprostega evangelija.

Verjamem, da se bomo skupaj z vami se dotaknili mnogih src in naredili dobro delo za Božje kraljestvo in našega Boga in Jezusa.

 

Ingrid Pečnik

GALERIJA PODJETJA: