Prisrčno vabljeni na osmi seminar o svetopisemskih načelih v poslovnem življenju, ki bo potekal v soboto, 30. marca 2019 od 10.00 do 18.00 ure v Antonovem domu v Ljubljani.

Vsi govorniki tokratnega seminarja prihajajo iz Johannesburga / Južnoafriška republika.

Hilton in Reza Rose sta ustanovitelja in lastnika podjetja Your Brand Agency (www.yourbrandagency.co.za), ki deluje na področju brandinga, digitalnega marketinga in izdelave spletnih strani.

Brad in Charissa Lane sta pastorja cerkve The Crossing Church v Johannesburgu (www.thecrossing.org.za), poleg tega imata oba več let poslovnih izkušenj v večji zavarovalniški hiši.

Nick Fredericks je lastnika podjetja Petrobrand (www.petrobrand.com), ki se specializira na branding opremo bencinskih čerpalk.

Vsi govorniki bodo na seminarju delili učenje in pričevanja iz njihovih izkušenj poslovanja po svetopisemskih načelih in izpolnjevanja Božjega klica v poslovni sferi.

Predavanja bodo v angleščini s slovenskim prevodom.

Poleg predavanj bo na seminarju priložnost za medsebojno druženje in povezovanje.

Prijava na seminar je obvezna. Več informacij o seminarju in možnostih prijave najdete tukaj.

Članom portala Kristjan v poslu (PREMIUM članstvo) nudimo 50% popusta na ceno kotizacije za seminar ter možnost stojnice na seminarju za predstavitev vašega podjetja, dejavnosti, storitev in izdekov.

EARLY BIRD prijave (znižana kotizacija) potekajo do sobote, 23.3.2019.